Proiectele noastre:

LaStupina.ro – Prima stupină educațională și experențială. Îngrijim cu drag albinele și vă destăinuim din tainele acestei vechi îndeletniciri – apicultura naturală.

PlanteMelifere.ro – Pepinieră de plante melifere. Înmulțim plante cu mare importanță meliferă, care să crească apoi în grădinile voastre, spre bucuria insectelor și păsărilor care să vă bucure inima.

De asemenea, oferim celor pasionați si implicați posibilitatea de a înmulți plantele melifere, în grădinile sau stupinele proprii, prin distribuirea gratuită de semințe.

ScoalaApicola.ro – Ne implicam activ în activități educaționale și de conștientizare, dedicate copiilor și adulților, prin ateliere practice desfășurate în stupină sau în școli/instituții de învățământ sau în spații ale partenerilor.

PatrulaAlbinelor.ro – este răspunsul nostru la o nevoie stringentă pentru populațiile de albine melifere și sălbatice, din București și din alte orașe, de a beneficia de protecția noastră, a oamenilor.

Deși creșterea albinelor melifere nu este permisă în gospodăriile individuale din București, orașul este plin de albine. Mare parte din acestea însă, cresc în condiții improprii lor sau siguranței oamenilor, iar noi oferim posibilitatea salvării/recuperării și relocarea acestora. Considerăm că educarea, implicarea și acțiunea sunt cele mai bune răspunsuri la această nevoie.

Rangerii noștri apicoli sunt pregătiți să intervină în toate situațiile în care albinele au nevoie de noi!
Dacă se întâmplă să asiști la un fenomen de roire naturală a albinelor, sau să identifici o familie de albine stabilită într-un loc impropriu, te rugăm să ne contactezi de urgență.

Vom face din salvarea lor prioritatea noastră!


APPAPS.ORG – Asociația Pentru Protecția Albinelor și Polenizatorilor Sălbatici

București

Intrarea Pitulicii, nr. 5, Bl. P26, Sc. 5, Ap 62

Save the bees today, Save the world tomorrow!
LOGO FINAL - APPAPS white